Új fejlesztés a műtőknek: KleanLabs® Labo tároló szerkények

Új fejlesztés a műtőknek: KleanLabs® Labo tároló szerkények

A KleanLabs új fejlesztéseinek köszönhetően megalkotta a KleanLabs® Labo tároló szerkényeket, melyeket kifejezetten tisztatéri, illetve műtői eszközök tárolásra ajánlanak. A szekrények AISI 316L minőségű rozsdamentes acél kialakításukkal és üvegajtóikkal bármely modern laboratórium hasznos felszereltségéhez tartoznak.

Egyedi kialakítás: Megrendelői igény alapján méretre szabott tisztatéri szekrényeket gyártunk, így saját elképzelései és igényei alapján a legkülönfélébb megoldásokkal tudunk szolgálni.

Teljes méretű üvegajtók: A KleanLabs® Labo szekrények teljes méretű temperált üvegajtóval rendelkeznek, így a tárolt eszközök, vagy anyagok gyorsan átláthatóak, címkézhetőek.

Két oldali hozzáférés: A KleanLabs® Labo szekrények készülhetnek anyagátadó kivitelben is, így a funkciójuk hasonló egy tisztatéri átadó szekrényhez, mellyel a műtői- vagy laboratóriumi környezetben a steril terek anyag és eszköz ellátása megfelelően biztosított. Az anyagátadó szekrények esetén első- és hátsó üvegajtó opcióval szereljük fel a KleanLabs® Labo szekrényeket, melyek egyidejűleg nem nyithatóak, elektromágneses reteszeléssel óvjuk a steril terek tisztaságát.

Szellőzési opciók: A KleanLabs® Labo szekrényeket a tisztatéri anyagátadókhoz hasonlóan el lehet látni aktív ventillációs szellőztetéssel, mely fordulatszám szabályozható, szénkefe nélküli motorral egy HEPA H13 szűrőn keresztül biztosítja a szekrény folyamatos tiszta levegős szellőzését, így a polcokon tárolt eszközök porosodása kizárható. Számos vevő választja a központi légkezelő rendszerhez csatlakoztatható anemosztáttal és HEPA szűréssel felszerelt KleanLabs® Labo szekrényeket is.

Vélemény, hozzászólás?

Mi is a tisztatér?

Sokan használják a tisztatér kifejezést olyan terekre, amelyek valójában nem minősülnek igazán szabványos tisztatérnek. A tisztatér olyan munkaterület, ahol a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat megfelelő berendezésekkel szabályozzák annak érdekében, hogy védjék az érzékeny technológiákat a nem kívánt szennyeződésektől.

Kapcsolatfelévtel

Tisztatér technológiás helyiségek kivitelezése:
Email: info@hutoepito.hu
Telefonszám: +36-37/737-500